MANIFEST PER A L'APRENENTATGE D'ADULTS AL SEGLE XXI : EL PODER I L'ALEGRIA D'APRENDRE

 

 

CERCLES D’ESTUDI

-Conversa en Anglès: Grup de conversa en llengua anglesa. Practicar de manera informal i millorar la pronúncia i la fluïdesa.

-Cercle d’estudi d’aprofundiment de la llengua i la literatura catalana.

-Tastets d’informàtica

Organitza ACEFIR.

 

MODUL ORAL

Recurs per a l’aprenentatge del català. Adreçat principalment a totes aquelles persones que volen dedicar una part del seu temps a ensenyar el català de forma oral, primer pas d’un bon aprenentatge.

 


L’EAEA organitza nous debats en línia

El 28 de maig i  el 3 de juny a les 15:00 h.

 PROGRAMA DEBATS EN LINIA

Les votacions en línia estaran obertes entre el 2 i el 8 de juny.

Per participar a la discussió i / o votació en línia cal inscriure’s abans del 25 de maig. 

Trobareu la DOCUMENTACIÓ PELS DEBATS    aquí


Conferència anual EAEA, Cerimònia de lliurament de premis Grundtvig i Assemblea General 2020: accés i divulgació

La propera Assemblea General d’ EEA es farà en línia a causa de la pandèmia CORVID-19 en curs. Els membres de l’EAEA rebran més informació en breu.

La cerimònia i la conferència anual dels premis Grundtvig es posposaran a la tardor del 2020.


5ª edició Setmana Europea de les Competències Professionals 2020

Durant aquest temps de COVID-19, les associacions europees de proveïdors de formació estan promovent  #EUVocationalSkills  La Setmana Europea de les Competències professionals  .

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/EuropeanVocationalSkillsWeek2020

Registreu el vostre esdeveniment o activitat dins de la Setmana Europea de les Competències Professionals. Una vegada acceptat el vostre esdeveniment o activitat es mostrarà a la pàgina web de la Setmana Europea de les Competències Professionals .


Sant Jordi a Palau: la Revista escolar en versió Blog

Accés al blog «Sant Jordi a Palau«

Per tal de mostrar els textos que han estat treballant els estudiants al llarg del curs, tot i el tancament del centre, el CFA PALAU DE MAR ha adaptat la seva Revista escolar al format digital.


NOU COMITÈ EXECUTIU DE L’ICAE

L’International Council for Adult Education (ICAE) és una xarxa global amb un mandat específic per defensar l’aprenentatge i l’educació de joves i adults com a dret humà universal.
Va ser creada el 1973 i compta amb 7 organismes regionals (Àfrica, Regió àrab, Àsia, Carib, Europa, Amèrica Llatina i Amèrica del Nord) que representen a més de 800 ONG (xarxes regionals, nacionals i sectorials) en més de 75 països.

L’ICAE és una organització en relacions associades amb la UNESCO, amb estatus consultiu al Consell Econòmic i Social de les Nacions Unides (ECOSOC) i estat d’observador amb la Convenció marc de les Nacions Unides sobre el canvi climàtic (UNFCCC) i el Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA).

http://icae.global/en/


EQUIP EPA ice de la UAB

Arrel del debat sorgit de la “I Trobada d’Educació de Persones Adultes” al març de 2016 es constitueix el grup EPA, format per  diferents professionals vinculats a la docència i a la formació de les
persones adultes provinents, tant, de centres municipals, com, de centres del departament d’Educació.

El grup pretén facilitar l’aprenentatge, a totes les persones adultes, d’aquelles eines i sabers que ens permeten ser més competents, autònomes i responsables.

L’Educació de persones adultes confinada

Carta presentació Equip


XARXA TRANSVERSALIS  –  Comunitat de professionals en l’àmbit de la formació dual universitària.

https://transversalis.org/

LLL – TRANSVERSALIS és un projecte desenvolupat dins del marc del programa Interreg POCTEFA 2014-2020 (Programa de Cooperació territorial Espanya – França – Andorra) gràcies a la col·laboració de 9 socis, els quals constitueixen una xarxa transfronterera, l’objectiu de la qual és harmonitzar i reforçar les pràctiques de la Formació Continua al Llarg de la Vida, amb la finalitat de respondre a les necessitats dels territoris.

 


Assemblea General i Conferència Anual de l’EBSN, 2020-  NOVA DATA  del 25 al 27 de novembre de 2020 

L’ esdeveniment EBSN d’ enguany està organitzat en col·laboració amb el Ministeri d’Educació, Ciència, Recerca i Esport de la República Eslovaca i l’ Institut Estatal d’Educació Professional .


Recomanació del Consell sobre la validació de l’aprenentatge no formal i informal (VNFIL) – Resposta de EAEA

L’EAEA considera la validació com una eina clau per promoure l’aprenentatge al llarg de la vida, per assegurar vies d’aprenentatge més flexibles, per animar els estudiants i construir la seva confiança en si mateix i per crear una comprensió més completa de les competències.


 

 “EL Nostre Món” Recursos per a l’ensenyament del Català a persones nouvingudes

EPALE publica a la seva web el nostre mètode per a l’aprenentatge del Català  “El nostre món”. La publicació consta de 3 volums i es pot trobar a Google Books .


 

Close
loading...