Home » La F. A. a Europa i al món

MANIFEST PER A L'APRENENTATGE D'ADULTS AL SEGLE XXI : EL PODER I L'ALEGRIA D'APRENDRE

WIDHT _Training Course_Programme

WIDHT _Training Course_Programme

Curs sobre educació transformadora per a la ciutadania global. El curs tindrà lloc al llarg de quatre setmanes entre setembre i octubre; més informació al programa adjunt. Si esteu interessats, poseu-vos en contacte amb raffaela.kihrer@eaea.org (data límit el 27 de juliol).

 

 

CERCLES D’ESTUDI

-Conversa en Anglès: Grup de conversa en llengua anglesa. Practicar de manera informal i millorar la pronúncia i la fluïdesa.

-Cercle d’estudi d’aprofundiment de la llengua i la literatura catalana.

-Tastets d’informàtica

Organitza ACEFIR.

 

MODUL ORAL

Recurs per a l’aprenentatge del català. Adreçat principalment a totes aquelles persones que volen dedicar una part del seu temps a ensenyar el català de forma oral, primer pas d’un bon aprenentatge.

 

La F. A. a Europa i al món

Aprenentatge al llarg de tota la vida

  • EPALE. La plataforma per a docents, investigadors, voluntaris i altres. És una comunitat d’afiliats oberta i plurilingüe finançada per la Comissió Europea. Suposa l’avançament més recent d’un compromís continu per tal de millorar la qualitat dels serveis d’ensenyament d’adults a Europa.
  • EAEA
  • EBSN
  • European Vocational Skills Week
  • EURYDICE

Xarxa dedicada a recollir, posar al dia, analitzar i difondre informació fiable sobre les polítiques i els sistemes educatius d’Europa.

ICAE és una associació global d’educands, educadors de persones adultes i les seves organitzacions. Treballa en favor de la promoció de l’educació al llarg de tota la vida en tant que component de base, permetent als pobles de contribuir de manera creativa al bon camí de les seves comunitats i possibilitant de viure dins de societats independents i democràtiques.

Treball,

Política de Cultura,

Educació i Juventut de la Comissió Europea.

Centre internacional de la UNESCO dedicat a les polítiques, la investigació, la formació, la informació, la documentació i la publicació en el camp de l’educació. La UIL promou la política i la pràctica de l’aprenentatge al llarg de la vida..

Close
loading...